Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Κρητη - Σεισμοσ Κρητη : Seismos 5 2 Rixter Sthn Krhth Alfavita / Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της .

Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Ο σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου .

Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Κρήτη: Συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά!
Κρήτη: Συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά! from www.newsit.gr
Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Ο σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του λασιθίου.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια.

Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Ο σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του λασιθίου. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της .

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του λασιθίου. Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Ο σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού .

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του λασιθίου. Σεισμός στην Κρήτη
Σεισμός στην Κρήτη from www.newsit.gr
Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Ο σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του λασιθίου.

Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της .

Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Ο σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του λασιθίου.

Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Ο σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του λασιθίου.

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Σεισμός στην Κρήτη
Σεισμός στην Κρήτη from www.newsit.gr
Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Ο σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού . Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του λασιθίου. Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του .

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του λασιθίου. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Ο σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Σεισμοσ Κρητη - Σεισμοσ Κρητη : Seismos 5 2 Rixter Sthn Krhth Alfavita / Ο σεισμός των 6 ρίχτερ που συντάραξε την κρήτη το πρωί της 27/9/2021 άφησε πίσω του έναν νεκρό που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια της .. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Ο σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.